Over de apotheken

Onze apotheken worden stuk voor stuk geleid door een enthousiast team dat klaarstaat om elke patiënt verder te helpen. Met elke patiënt, bedoelen we écht iedereen. Je hoeft niet bij de mutualiteit Solidaris aangesloten te zijn om van onze diensten te kunnen genieten.

De sterkte van onze 13 apotheken is dat we kunnen putten uit de ervaring van 80 medewerkers en uit een enorme stock. Als één apotheek bepaalde info of een product niet voorhanden heeft kan hij altijd rekenen op 1 van de andere apotheken om verder te helpen.

Contact hoofdzetel

Adres: Walenstraat 77, 3500 Hasselt
Tel: 011/26.34.50
E-mail: info@apotheeksolidaris.be

 

Apot(h)eek als coöperatieve organisatie?

Een coöperatieve voert een (economische) activiteit uit, maar in tegenstelling tot een kapitaalsvennootschap wordt die niet gebruikt voor persoonlijke verrijking, wel om doelstellingen op sociaal, maatschappelijke en/of ecologisch vlak te realiseren. Onze CVBA Apot(h)eek verenigt mensen op vrijwillige basis om een gemeenschappelijke economische behoefte te realiseren. Ze zijn samen eigenaar en conroleren het bedrijf op een democratische wijze en met een brede maatschappelijke visie, zonder persoonlijke verrijking als streefdoel.

In samenwerking met Febecoop promoten en verdedigen we dit bedrijfsmodel.